Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Nyheder

articles.jpg

 

 

 

 

Her kan alle nyheder læses, også dem som ikke længere ses på forsiden.

Klik på nedenstående link.

Vi ønsker en god sommerferie til alle medlemmer. Tilmeldingen til ny sæson åbner 1. august.

Mathilde Bentsen fra Nivå Gymnastikforening deltog i weekenden i de Nordiske Mesterskaber i idrætsgymnastik. 
Mathilde er 13 år og træner 20 om ugen i Holmegårdshallen i Kokkedal. Her har hun sammen med sin træner Asia Litewka-Paprota arbejdet målrettet på at få finpudset sine øvelser frem mod det store mesterskab. Selvom forventningerne var høje, leverede Mathilde en næsten fejlfri konkurrence, og placerede sig sammen med juniorpigelandsholdet som nr. 4 i holdkonkurrencen. I den individuelle konkurrence kan Mathilde nu kalde sig nr. 14 i hele norden og anden bedste dansker.
I slutningen af måneden gælder det Europamesterskaberne, som afholdes i Glasgow. Mathilde må derfor hurtigt tilbage i træningshallen og sommerferien må vente.
Byd velkommen til foreningens nye fuldtidsansatte aktivitetskoordinator og træner.
 
Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til Zakarias Hoskin.
 
Han skal stå for koordinering af events, daglig drift samt undervise på flere af foreningens dygtige konkurrencehold. Ligeledes skal han arbejde videre med samarbejdet mellem skoler og daginstutitioner i Fredensborg kommune og Nivå Gymnastikforening.
 
Zakarias er 20 år og kommer fra Herlev. Han er vokset op med konkurrencegymnastik og har dannet sig viden og holdninger til sporten, som falder godt i spænd med foreningens grundværdier omkring gymnastisk udvikling. 
I løbet af de seneste år, har han dannet sig en forståelse for sammenhold og hvad det vil sige at bidrage til fællesskabet i gennem livet på efterskole og kostgymnasium. Dette er vi sikre på kan være med til at bibeholde et sundt og stabilt miljø i undevisningen.
 
Zakarias har en masse erfaring som både gymnast og træner. Han har gennem årene været træner hos GHG TeamGym Herlev og Svendborg Gymnastikforenings konkurrencehold. Han har deltaget i nationale og internationale konkurrencer i TeamGym både for klubhold og landshold.
 
Zakarias sætter stort fokus på den enkelste gymnasts kontinuerlige udvikling fra micro til senior, og derved vedvare foreningens røde tråd. Yderligere vil han sætte fokus på de tekniske og fysiologieske krav som sporten stiller for at få succesrige - og gode gymnastiske oplevelser.
 
Nivå Gymnastikforening glæder sig til samarbejdet med Zakarias.
 
 
Legesøndag er aflyst i dag den 10. juni, da der afholdes træningslejr i hallen. God søndag.

I weekenden deltog Nivå GF med to juniorpigehold ved 2. runde af Forbundsmesterskaberne (DM) i TeamGym. Førsteholdet lå placeret i 1. division og jagtede en af de eftertragtede pladser i top 4 for at kvalificere sig til DM-finalen. Efter 1. runde af DM lå pigerne seedet som nummer 6 med 1,1 point op til fjerdepladsen. Holdet kørte en næsten fejlfri konkurrence og vandt bane og trampet i overlegen stil. På trampet var der endda overskud på dagen til at skrue op for sværheden! Holdet havde op til konkurrencen skruet ned for sværheden i den rytmiske serie, for at sikre stilren udførsel af momenter og opnå en høj udførselskarakter. Desværre åbnede dommerne divisionen med en meget hård bedømmelse af Nivåpigernes serie. Flere momenter blev underkendt og det resulterede i en karakter der skulle blive divisionens laveste og som var næsten 5 point fra dem der scorede højest i denne disciplin. På trods af den lave karakter i rytme, sluttede holdet som nummer 3 på dagen. De overførte karakterer fra første runde gjorde dog at holdet sluttede på en samlet femteplads. Deres konkurrencesæson er dermed slut og de dygtigst springende piger i Danmark, og forsvarende danske mestre, har ikke kvalificeret sig til DM-finalen. Det bliver den første TeamGym DM-finale nogensinde uden deltagelse af Nivå Gymnastikforening.

 

Søndag var det Junior andetholdet som skulle i aktion. De lå fra start nummer 5 i 4. division og havde forhåbninger om at komme op og nuppe nogle af medaljerne. De gennemførte en god konkurrence efter en sikker opvarmning. Springdommerne var imponerede og holdet opnåede den højeste banekarater og næsthøjeste trampetkarakter i deres division. Den rytmisk serie var desværre præget af nervøsitet og det resulterede i nogle mindre, men pointdyre fejl. Holdet fastholdt deres femteplads, hvilket var tilfredstillende med dagens præstation.

 

En helt igennem fantastisk konkurrenceweekend er overstået,og selvom vi er ærlige over resultatet for især juniorpige 1, så gav vi den alt hvad vi kunne. En weekend med blot ét fald og nul modtagninger vidner om god gymnastik,og sikke en fed stemning juniorpigerne formår at skabe omkring en konkurrence!

Underkategorier