Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

I påsken var gymnastikpigerne igen i aktion. Nivå Gymnastikforening stillede med tre minipigehold og et juniorpigehold til Sjællandsmesterskaberne i Spring-Rytme Gymnastik i Herlev d. 9.-10. april 2009. Trænerne valgte at holdene skulle vise sikker og stilren gymnastik og det viste sig at være en god beslutning. Holdene kørte de fleste af deres momenter rigtig godt og dette blev belønnet af dommerne. Tre ud af de fire hold kom hjem med medaljer... 2 guldmedaljer og 1 bronzemedalje blev det til! Kun mini førsteholdet der lå i 1. division kom hjem uden medaljer. Det er dog første år nogensinde at NG har haft hold i 1. division og holdet tog da også fra Herlev med en flot sjette plads samt den tredjehøjeste karakter på trampet!

Det ene guldhold var Mini andenholdet der vandt guld i 3. division og fik næsthøjest karakter i både rytme og spring på banen.
Det andet guldhold var junior førsteholdet der kørte en flot konkurrence. De vandt både bane og trampet og sikrede sig dermed guldet i 3. division.
Bronzeholdet var Mini tredjeholdet der med 10,50 point på banen var sikre vindere af den disciplin og det hjalp til at sikre dem en bronzemedalje i 4 division.