Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Nivå Gymnastikforenings Spring-Rytme gymnaster var til mini DM finaler i Birkerød Idrætscenter med over 1000 deltagende gymnaster. Pigeholdene var fordelt på i alt 9 divisioner og Nivå Gymnastikforening havde tre hold med til konkurrencen.

Førsteholdet blev nummer 5 i 2. division. Udover den flotte samlede placering blev holdet nummer 3 i trampet og vandt banen med deres stilrene spring. Vi var det eneste minihold i Danmark der kunne præstere 2 dobbeltsaltoer i trampet!

Andetholdet vandt guld i 6. division og vandt i helt suveræn stil både banen og trampet!

Tredjeholdet vandt sølv i 7. division. En meget flot præstation af det unge hold. Holdet vandt rytmeserien og trampet og blev nummer 4 på banen.

Allerede i næste weekend er der igen mulighed for at Nivå Gymnastikforenings Spring-Rytme gymnaster får hentet endnu flere medaljer hjem, da der er Junior DM i Silkeborg.