Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Søndag d. 30 maj deltog Nivå Gymnastikforenings juniorpigehold til finalerne i de Danske Mesterskaber i Spring-Rytme gymnastik. Pigerne lå før dagens finaler på en sjette plads i 2. division med et halvt point op til medaljerne. Holdet havde skruet væsentlig op for deres sværhedsgrad for at prøve at indhente nogle point. Pigerne skulle starte dagens konkurrence på trampet og især på dette redskab blev der sprunget svært! Det resulterede desværre i enkelte kiks, men på trods af dette endte holdet med at få den fjerde bedste karakter på trampolinen(12,6). Herefter skulle pigerne vise deres rytmiske serie. De gjorde det meget flot og det blev også belønnet med deres højeste rytmekarakter nogensinde (13,36). Holdets sidste redskab var spring på fiberbane. Her sprang pigerne fejlfrit og fik divisionens højeste karakter (15,36)! En meget imponerende karakter der faktisk også var højere end hvad to af holdene i første division kunne præstere. Samlet var det dog ikke godt nok til medaljer. Pigerne rykkede en placering op og endte på en flot plads som nummer fem i 2. division.

Video af pigerne kan ses her på hjemmesiden.

Næste weekend gælder det Danmarksmesterskaberne for minigymnaster i Vejen, hvor Nivå Gymnastikforening deltager med 3 pigehold.