Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Lørdag d. 14. maj 2011 deltog Nivå Gymnastikforening i finalerne i de Danske Mesterskaber i TeamGym for Ynglingepiger(til og med 19 år). Nivås piger lå før konkurrencestart placeret som nummer 8 i 1. division. I alt deltog 26 ynglingepigehold fordelt på 3 divisioner. Pigerne startede deres konkurrence med en rytmeserie. Her var holdet desværre ikke helt skarpe i deres momenter og det kostede lidt på pointene. På banen gik det bedre. På trods af et enkelt kiks, så var det nogle flotte og svære spring der blev vist. Heriblandt de to eneste dobbeltsaltoer der blev set i ynglingepigerækken! Holdet sluttede på trampolin og her  blev der også vist svære spring og kun et enkelt fald. Holdet endte med at slå Ølstykke og rykke en placering op og sluttede som nummer 7 i 1. division. Meget flot af pigerne fra Nivå Gymnastikforening!

Videoer er allerede uploadet til Youtube og kan ses i vores videoafspiller.