Udskriv

I weekenden den 22.-24. marts deltog Nivå gymnastikforenings to juniorpigehold til 1. runde af TeamGym junior DM. Holdene bliver inddelt i divisioner baseret på resultaterne fra konkurrencen. I alt deltog 64 juniorpigehold som skal fordeles på 8 divisioner med 8 hold i hver.

Lørdag morgen startede Junior 2 pigerne på rytme. Her viste de en flot rytmeserie, uden de store fejl, hvilket gav dem et flot resultat på 13,233 point. Herefter skulle pigerne springe bane. Her blev satset en smule, men der var heldigvis ingen større fejl og pigerne fik sprunget en masse nye spring. De fik 11,300 point for bane. Til sidst skulle pigerne springe trampolin, pigerne viste stor sikkerhed med kun et enkelt fald og fik 11,100 point. Det gav dem 35,633 point i alt, og en plads i 5. division.

Søndag morgen startede Junior 1 på trampolin. Det gik rigtig godt, med kun 3 fald i alt. De fik 11,950 point for deres trampolinspring. Derefter skulle pigerne lave rytmeserie. Det var en rigtig flot udførelse, men der var skruet lidt ned for sværheden, hvilket resulterede i en karakter på 14,655. Efter det skulle pigerne springe bane. Her var enkelte fejl, men den høje sværhed gjorde at pigerne alligevel scorede hele 14,633 point. Dette gav pigerne en samlet score på 41,238 point og en fremgang fra fjerde til tredje division.

Videoer kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=T0xu-C5l6zc&list=PLqQUYfNtqNmFNMdqMSy-BvlLOpznUDxik

Resultater kan ses her: http://score.sporteventsystems.se/webresult.aspx?id=64