Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

KIG

Flot præstation af pigerne fra KIG2 ved de regionale mesterskaber i trin 1. Nivå Gymnastikforening havde hele 5 piger i top 10, hvoraf de 2 af pigerne indtog medaljeskamlen i den samlede konkurrence. Katie Schmidt-Brailey sluttede som vinder af bronzemedalje n og Sofia Norrild kan nu kalde sig regional mester i trin 1, da hun modtog guldmedaljen for den samlede præstation. Det blev til yderligere 8 disciplinmedaljer fordelt ml. Emma Klausen, Mathilde Baron, Clara Künow-Hansen, Katie Schmidt-Brailey og Sofia Norrild. Ligeledes deltog Sarah Knudsen, Dina Yaghmur, Edith Bergendorff, Ella Pedersen og Julie Jørgensen. Stort tillykke til alle pigerne og deres træner Johanne Koudal.

I weekenden den 9.-10. april deltog Nivå Gymnastikforenings idrætsgymnast Mathilde Bentsen i sit første Danmarksmesterskab i alderskategorien Youth med stor succes.

Lørdag blev der afholdt mangekamp, hvor pigerne kæmpede om at opnå den højeste samlede score efter øvelser på både gulv, bom, i barre og to spring over hest. Mathilde gennemførte en flot konkurrence og fik point nok til at sikre sig den samlede sølvmedalje og en finaleplads på alle fire redskaber.

Finalerne på de enklee redskaber blev afholdt søndag, og her præsterede Mathilde igen nogle flotte øvelser. I spring over hest, på bom og på gulv vandt hun sølv i finalen, og i barren blev det til en bronzemedalje.

Det er første gang, at der afholdes Danmarksmesterskaber i alderskategorien, og nu er der skabt tradition for en succesfuld konkurrence for Nivås idrætsgymnaster fremover.

Stort tillykke til Mathilde og trænere.

Lørdag den 30. januar var fire aspiranter til deres første konkurrence i kvindelig idrætsgymnastik. Fra venstre ses Louisa, Olivia, Alma og Sofie. Pigerne stillede op i trin 1 til det regionale mesterskab øst og kørte alle flotte øvelser. Louisa blev nr. 15, Alma nr. 12, Olivia nr. 9 og Sofie nr. 7. Olivia vandt bronze for sin barreøvelse. Tillykke til alle pigerne.