Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

I weekenden deltog ni nivåpiger ved danmarksmesterskabet i kvindelig idrætsgymnastik trin 4-6 i Skive. Fem piger deltog på trin 6 og hentede seks medaljer med hjem. Pigerne på trin 4 og 5 viste også fin form.  

 

Fra venstre: Sofia Rahbek, Silke Hansen, Liv Winther Balleby, Dagmar Hansen og Lærke Geil.

 

På trin 6 var de fem piger absolut yngste deltagere på deres niveau, men de lod sig bestemt ikke slå ud af de større udfordrere. Pigerne startede konkurrencen med en håndfuld gode gulvøvelser, og det lykkedes dem at holde koncentrationen og det flotte niveau på de tre andre redskaber også. Da medaljerne skulle uddeles kunne Silke Hansen udråbes som sølvmedaljevinder i den samlede konkurrence og på gulv. Liv Winther Balleby tog den samlede bronzemedalje og bronzemedaljen på hest. Lærke Geil fik bronze i barre og Sofia Rahbek tog bronze på gulv. Flere af pigerne bestod trin 6 og skal konkurrere i trin 7 senere på måneden. 

 

  

                                                Trin 5 spring over hest.                                                                          Trin 6 gulvøvelse.

 

På trin fem var det Emilie Andersen og Victoria Lunddal, der repræsenterede Nivå. Begge piger kørte en stabil konkurrence og forbedrede deres resultater fra sidste konkurrence, så de nu er et skridt tættere på atbestå trin 5. Det samme gælder de to piger Lærke Norre og Sofia Thi Zunino, der konkurrerede på trin 4. Lærke var denne gang meget tæt på at bestå trin 4. Sofia, der bestod trin 4 allerede ved sidste konkurrence, sluttede på en flot 12. plads blandt 47 konkurrenter som feltets absolut yngste gymnast. 

 


Trin 4 indmarch. Til højre i billedet i sort og grøn ses Lærke Norre og Sofia Thi Zunino.