Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Her samles information til medlemmer samt spørgsmål og svar i forbindelse med Coronavirus (COVID-19).

Generel information:
Al aktivitet for konkurrencehold i Nivå Gymnastikforening er fra d. 10.06.2020 genåbnet. Der er sendt info ud til alle det vedrører. Der står træningstider og steder på hjemmesidens kalender. 

Anbefalinger:
DIF og DGI: https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/artikler/saadan-kan-der-dyrkes-gymnastik-under-coronakrisen

GymDanmark: https://gymdanmark.dk/covid-19-retningslinjer/

Konkurrencer:
Som det ser ud nu kommer forårets konkurrencer til at blive til noget. Konkurrencerne vil dog blive afviklet med flere retningslinjer end førhen. Det gældende forsamlingsforbud skal overholdes (100 personer pr. 7. juli) og er inkl. trænere/instruktører pr. bane. Yderligere skal man sikre en tilstrækkelig afstand mellem de forskellige grupper i hallen, hvor anbefalingerne lyder på mindst 2 meter mellem grupperne. 
 
Til konkurrencerne må der være siddende publikum/tilskuere. Her gælder det, at der maksimalt må være 500 forsamlet inklusiv udøvere, trænere, dommere mm. Mellem publikum/tilskuere skal der minimum være en meter, samt så skal der mindst være 2 m2 areal pr. publikum/tilskuer. Igen skal man undgå omfattende køer ved indgange, toiletter osv. 
 
Daglig træning:
Nu når den daglige træning er genåbnet i Nivå Gymnastikforening er der en masse retningslinjer som skal overholdes. Først og fremmest er Holmegårdshallen delt op i 4 zoner (Gangareal, KIG, rytmegulv + stortrampoliner samt fiberbaner og minitrampolin), hvor der i hver zone må opholde sig maks. 50 personer inklusiv trænere (forsamlingsforbud pr. den 18. september). I hver gruppe skal der minimum være 1 meters afstand ved siddende personer, samt 2 meters afstand ved fysisk aktivitet. 
 
Hver gymnast/familie skal til alle træninger medbringe håndsprit til eget brug før og efter træning samt efter behov. Derudover skal alle medlemmer på voksenhold medbringe et liggeunderlag eller anden form for måtte til træningerne. Hvis man vil benytte hallens omklædningsrum/badefaciliteter er det vigtgigt at huske, at der maks. må være 8 personer af gangen. Sidst er det trænernes ansvar at rengøre udstyr med vand og sæbe. Af den grund kan det være en god ide at benytte mindre udstyr en normalt (hvis muligt), så trænerne har mindre rengøring til sidst. 
 

Åbne arrangementer (Legesøndag & Spring ud i natten):

På bestyrelsesmødet d. 23/9 blev det besluttet at Nivå Gymnastikforenings åbne arrangementer bliver aflyst til og med d. 31/10. Som forening bliver vi nødt til, at følge sundhedsmyndighederne retningslinjer for sociale aktiviteter. 

 
Spørgsmål:
Har du spørgsmål som ikke er besvaret i ovenstående tekst, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Denne side bliver løbende opdateret.