Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Forening

Elsker du gymnastik og er du glad for at undervise?
 
Nivå Gymnastikforening søger trænere til vores TeamGym-hold i alle aldersrækker. Vi har nogle af landets dygtigste piger inden for TeamGym, og søger derfor trænere med en bred viden og erfaring inden for TeamGym.
Vi søger primært erfarne rytmetrænere til vores 1.- og 2. hold for både micro-, mini-, juniorpiger og seniordamer, men hører også gerne fra interesserede springtrænere.
 
Foreningens mål er at sikre en rød tråd gennem alle aldersrækker, et højt gymnastisk niveau, sikker og kompetent modtagning og en god atmosfære i træningshallen.
 
Vi kan tilbyde dig et energisk trænerteam med engagerede trænere, et godt arbejdsmiljø og en masse gode oplevelser med gymnastik.
 
Lyder det som noget for dig, hører vi gerne fra dig. Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

På billedet ses fra venstre Bogmester Thomas Lykke Pedersen, Formand for Nivå Gymnastikforening Anders Thorup Prendergast samt Formand for Fritids- og Idrætsudvalget Per Frost Henriksen.

Nivå Gymnastikforening er blevet kåret som Årets Forening 2016 i Fredensborg Kommune! Det er dejligt at det store arbejde der bliver lagt i foreningen hver eneste dag bliver bemærket og anerkendt!
 
NG tilbyder aktiviteter for børn, unge og ældre på alle niveauer. Med motionen i fokus har vi forældre/barn hold lørdag formiddag, zumbahold, springgymnastik og Old-boys der træner 1 time ugentligt, hvor det er obligatorisk at få en øl i NKK-hallens cafeteria efter træning. Derudover har vi hold med mere sportslig fokus med 3-6 ugentlige træninger i mandlig- og kvindelig idrætsgymnastik samt TeamGym. Her er vi blandt de bedste i landet og af seneste internationale resultater kan nævnes 4 medaljer ved EM i oktober. Fælles for vores motions- og konkurrencehold er at det er det sociale fællesskab omkring gymnastikken der er med til at gøre det til noget helt særligt at gå til gymnastik i NG.
 
Vi er også en forening der prøver nye tiltag af. Både alene i form af f.eks. legestue og ”åben hal” arrangementer, yogahold for spædbørn og mødre samt i samarbejde med f.eks. Kokkedal Skole om gymnastikforløb for deres elever eller opstart af nye hold efter dialog med Fritidsbutikken. Vi ser frem til mange flere gode år med samarbejde!
 
NG er dybt involveret i projektet Gymnastikkens Hus der skal bygges i Kokkedal i 2017-2018. Gymnastikkens Hus bliver en facilitet, der skal dække gymnastikkens særlige behov for springgrave og redskabsopstillinger. Det er en facilitet, der har været undervejs i årtier og nu bliver det endelig en realitet, at man kan dyrke gymnastik under tidssvarende forhold i Fredensborg Kommune.
 
Til sidst et kæmpe tak til NG’s bestyrelse, de mange instruktører, frivillige og aktive der er med til at gøre Nivå Gymnastikforening til dét den er i dag!

Klik på billedet for at tilmelde dig.

Så er vi klar med endnu en omgang "Spring ud i natten". Vi glæder os til at se jer!

Klik på billedet for at tilmelde dig.

Det er fredag den trettende, det er Halloween og Nivå Gymnastikforening inviterer til Spring Ud I Natten. Tør du være med?

Spring Ud I Natten er et arrangement for alle 6-12-årige, medlemmer som ikke-medlemmer. Alle redskaber og trampoliner bliver kørt i stilling, så du og dine venner kan springe og lege weekenden i gang, mens mor og far får en rolig fredag aften. Nivå Gymnastikforenings instruktører er til stedet og klar til at lege, hjælpe og modtage spring, hvis det er nødvendigt. Der vil være en slikbod, hvor det er muligt at købe fredagsguf.

Vi glæder os til at se dig.