Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Donationer
Det er muligt at donere penge til Nivå Gymnastikforenings halprojekt "Gymnastikkens Hus" og samtidigt få et skattefradrag på din selvangivelse! Link til indsamlingen: www.ng-gymnastik.dk/indsamling

Vi samler også pantflasker sammen til finansiel støtte af halprojektet. Læs mere her: http://gymnastikkenshus.dk/index.php/indsamling/doner-din-pant


Støtte- og passivt medlemskab
Du har muligheden for at blive medlem og støtte op om Nivå Gymnastikforening. Du kan vælge mellem et passivt medlemskab til 200kr pr. år og et støttemedlemskab til 50 kr. pr. år. Det er helt op til dig hvilket medlemskab du tegner. Spred også meget gerne budskabet til venner og familiemedlemmer.

Vejledning til tilmelding:

  1. Gå ind på vores hjemmeside(http://www.ng-gymnastik.dk)
  2. Tryk på "Medlemsportal" i menuen øverst på siden.
  3. Du skal nu logge ind eller oprette en profil på vores nye medlemsportal. Husk at benytte din egen profil og ikke dit barns!
    • Oprettelse af profil foretages ved at trykke "Opret profil" i venstre side af skærmen. Udfyld alle felterne og tryk "Opret profil".
  4. Tryk på "Abonnementer" i menuen på toppen af siden.
  5. Tryk på prisen ud for støtte- eller passivt medlemskab.
  6. Tryk på "Klik her for at tilmelde dig" for at komme videre til booking.
  7. Accepter klubbens betingelser og betal online med dit Dankort.

 

Tank penge til Nivå Gymnastikforening!
Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel og støt Gymnastikafdelingen. Nivå Gymnastikforening har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Gymnastikforeningen med et fast ørebeløb for hver liter, du tanker på kortet. Derudover modtager vi en bonus, når du har købt 500 liter på dit benzinkort.

Sådan gør du:
Find og udfyld det online ansøgningsskema på www.ok.dk. Det er vigtig, at du husker at oplyse vores sponsornummer: 559424 i sponsorfeltet.
Har du allerede et OK Benzinkort, kan det kobles til vores sponsoraftale. Du skal bare henvende dig direkte til OK, som så vil koble dit kort til vores sponsoraftale.

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 600 OK-benzinanlæg over hele landet.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et ansøgningsskema tilsendt, så kan du kontakte Anders Thorup Prendergast på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..