Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Hvad er TeamGym gymnastik?
TeamGym gymnastik er den mest udbredte gymnastikart inden for Gymdanmark. Gymnastikken har sit udspring i den traditionelle folkelige foreningsgymnastik. TeamGym kaldtes tidligere for Spring-Rytme gymnastik.

Hvem kan dyrke TeamGym gymnastik?
Gymnastikken er for alle, uanset alder og gymnastiske færdigheder. Den har et tilbud både til den helt lille gymnast, der netop har lært sin første mølle eller rulle, og til den meget dygtige gymnast med høje sportslige mål.

Konkurrencer
TeamGym gymnastik tilbydes som konkurrence på flere niveauer, først og fremmest som holdkonkurrencer. En konkurrence består af en rytmisk serie til musik af frit valg, spring på måtte og spring på trampet med og uden redskab. Der findes konkurrencer for både drenge og mænd, piger og kvinder og for mixhold. Der er kredskonkurrencer og landsmesterskaber, alle opdelt i rækkerne Micro, Mini, Junior og Senior.

TeamGym Gymnastik i NG
I Nivå Gymnastikforening dyrker vi TeamGym som en seriøs konkurrence holdsport.
Vi har pigehold i aldersgrupperne Micro (maks 10 år), Mini (maks 13 år), Junior (maks 17 år) og Senior (min 15 år).
Vi har ingen drengehold. Her kan vi henvise til vores motionssektion eller vores sektion for mandlig idrætsgymnastik.

Da vi alle tilbringer en masse tid i hallen har vi følgende som fokuspunkter:

  • At pigerne er glade for at gå til gymnastik
  • At de har et godt sammenhold
  • At de har viljen til at lære en masse
  • At de kan træne seriøst og sikkert med kompetente trænere
  • At der mødes stabilt op til træningerne

Hvordan starter jeg?
Alle vores hold er lukkede hold man ikke umiddelbart kan tilmelde sig. Pigerne bliver udtaget og inviteret af instruktørerne. Det er muligt, efter aftale, at få en prøvetræning i løbet af sæsonen. Hvis du har spørgsmål til TeamGym-gymnastik, eller vil have en prøvetræning, er du velkommen til at kontakt aktivitetskoordinatoren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan finde kontaktinformationen under menuen kontakt.